Upload obrázkov

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4322
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Fito » 10 Jan 2018 09:40

Nahrávam z Chrome Verzia 59.0.3071.115 (64-bitová verzia) +win10

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4322
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Fito » 10 Jan 2018 09:41

Nahrávam cez Iexplore + win10

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4322
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Fito » 10 Jan 2018 09:43

Nahrávam cez Firefox + win10

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4322
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Fito » 10 Jan 2018 09:57

Ešte mi napadlo, aký typ súboru (prípona) Vám nejde nahrať ?
A Sranki, ty vidíš to tlačítko, alebo tam máš tiež iba ten "radiátor" ?

Užívateľov profilový obrázok
atlon | 41
Pán laserov
Príspevky: 1602
Meno: attila
Bydlisko: Nitra, Levice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa atlon » 10 Jan 2018 18:07

WIN 10 + Chrome 63.0.3239.132 (64-bit)

Armin is the best

Užívateľov profilový obrázok
Sranki | 40
Príspevky: 283
Meno: Sranki
Bydlisko: Trencin

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Sranki » 11 Jan 2018 12:29

V praci Win7+Chrome Verzia 63.0.3239.132 (oficiálna zostava) (64-bitová verzia) - nahravanie obrazkov funguje.
Doma mam Win10+Chrome Verzia 63.0.3239.132 (oficiálna zostava) (64-bitová verzia) - nahravanie nefunguje. Vidim len ten radiator, tusim.
rozpracovane: DAF 95 X1 Turbotwin, 1:32
moja galeria: http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=41&t=6539

Užívateľov profilový obrázok
marcello | 28
Príspevky: 213
Meno: Marcel
Bydlisko: KE

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa marcello » 12 Jan 2018 20:08

Ja mám rovnakú zostavu ako Sranki, ne ktorej mi to nejde, čiže všetko vedie k mu, že niekde tam bude chyba.....

Užívateľov profilový obrázok
Robert Blaschke | 59
Príspevky: 371
Meno: Robert
Bydlisko: teraz Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Robert Blaschke » 08 Nov 2019 10:57

Mne sa teraz objavil podobný problém - v Chrome sa mi zobrazuje len +možnosti a "radiátor", takže som nevedel vložiť prílohy - a to ani pretiahnutím do poľa (chybová hláška o nesprávnej prípone .jpg).
Ale potom som si spomenul, že mám aj Edge a tam sa mi zobrazujú všetky tri možnosti - +možnosti +prílohy +obrázok. Takže predpokladám, že cez Edge mi to pôjde.

Užívateľov profilový obrázok
Fito | 45
Admin
Príspevky: 4322
Meno: Fito
Bydlisko: Na východ od Blavy
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Fito » 08 Nov 2019 14:11

A keď stlačíš radiator, máš tam že "obrázok" ?
Potom ďalej uvidíš možnosť pridať súbory....

Užívateľov profilový obrázok
Robert Blaschke | 59
Príspevky: 371
Meno: Robert
Bydlisko: teraz Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Upload obrázkov

Príspevokod užívateľa Robert Blaschke » 08 Nov 2019 17:50

Fito napísal:A keď stlačíš radiator, máš tam že "obrázok" ?
Potom ďalej uvidíš možnosť pridať súbory....


Nie. Ked kliknem radiátor, nestane sa vôbec nič. (A keď dám radiátor otvoriť na novej stránke, otvorí sa mi stránka s názvom about:blank#blocked.)
Možno mám v Chrome niečo zle nastavené, ale ja sa tomu prd rozumiem :P

Návrat na "Kniha sťažností [Book of Complaints]"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný