kedže Matúš spravil druhé kolo Hala skôr, ako som myslel, Airacobra musí počkať a lepím to čo som pôvodne chcel.
Taaakže, pôjde o jednu z najznámejších amerických stíhačiek, jednomiestny jednomotorový stroj - skrátka Mustang

Nejdem vypisovať podrobnosti, viac na wiki: http://sk.wikipedia.org/wiki/North_American_P-51_Mustang
V zásade som čakal na nepokrčený výtlačok, aby som založil vlákno:

Model obsahuje 4 stránky vo formáte B4 + predloha kostrových dielov. Návodovky sú kvalitné.
Tlač je parádna, akurát ten lesklý papier ma už prestal baviť

Zmiešané pocity mám naopak z toho, že napr na krídlach nie sú "funkčné" klapky (aspoň som zatiaľ v návode nepostrehol). Prístrojovka je iba jednoduchá, bez možnosti zasklenia. Mám však pokrčený rezervný výtlačok, z ktorého sa dá aspoň polka dielov použiť, takže niečo vymyslím aj tu.
V laseroch nájdete "len" kostru. Diely priamo z modelu, ktoré treba podlepiť, v laser sete nie sú. Podlepím, pohoda, ale trochu mi ide o princíp - kupujem lasery, tak čakám, že sú komplet...
Každopádne, z toho pokrčeného výtlačku som medzi časom začal pracovať na kokpite (hneď po Paterovej pomerovej kocke

Uvidíme ako to pôjde ďalej, mám obavy z toho papiera a jeho obšívania na kostru...
To je zatiaľ všetko.
m.