polopas je skoro hotovy,este rochu skusim zaprasit kolesa.tahac je v skutocnosti velmi velky, na porovnanie s tankom tiger II B. oba stroje su v mierke 1:24.zaujimavost: predne kolesa su plne gumove odliatky ,podobne ako bandaze pojazdovych kolies.
olejovky a terpentin mam na stole,len sa to bojim natierat aby som nepokazil model.skusal som to na cvicnej krabici od caju a popravde nejde mi to patinovat. inac vozidlo muselo byt nejaky cas ciste a neomlatene,ked prislo z fabriky.chcelo to dlhsi cas pobytu na fronte aby sa vozidlo zaspinilo a odralo. taketo ciste je aj v muzeu rieky pilici v polsku.
roman, kto nic nerobi nic nepokazi... ty si neni mantak, tak sa do toho pusti... samotna praca ti ukaze ako mas pokracovat ale zas na druhej strane, ked to nebudes robit, mam vacsiu sancu v nitre bodovat
Roman ono samotný wash je úplne primitívna záležitosť odporúčam pozrieť si na youtube niečo videií je tam nespočet vela a na každú techniu máš X spôsobov stačí jeden večer presedeť pri youtube napozerať to a potom skúsiť a pojde to