Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
White walker.
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Winter is coming....
GOD (game of drones)
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
- Štefan Húska | 38
- 2K+
- Meno: Štefan Húska
Jak výkonnejší stroj keď to nemá motor
ale teším sa s tebou 

Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
- Martinicky Vladimir | --
Vladino ďakujem
Presne ako píšeš. Osa je také prechodové aero. Lepšia ako Blaník ale horšia ako laminátové brusy. Ja osobne mám z nej dobrý pocit....super aero pre začínajúceho "plachtára". Keď polietam dosť hodín tak ma preškolia na lepší stoj. Minulý rok kúpil AK Trnava "Pegase". A onééé....nejaké Orlíky sú hore pod strechou v hangári. Možno si na nich brúsil nebo aj ty

Presne ako píšeš. Osa je také prechodové aero. Lepšia ako Blaník ale horšia ako laminátové brusy. Ja osobne mám z nej dobrý pocit....super aero pre začínajúceho "plachtára". Keď polietam dosť hodín tak ma preškolia na lepší stoj. Minulý rok kúpil AK Trnava "Pegase". A onééé....nejaké Orlíky sú hore pod strechou v hangári. Možno si na nich brúsil nebo aj ty

Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
- Martinicky Vladimir | --
Martin, na Orlikov VT-16, VT-116 som sa uz nepreskolil, nestihol som! Mam ale, uz neplatny, pilot. preukaz na Blanasa! S lietanim som skoncil v r.1976...
včerajší dovolenkový výlet jaskyňa Driny a potom ešte Smolenický zámok. Sa čudujem, že to ešte nikto nespracoval v papierovej verzii (ten zámok).
Schodov bolo nekonečne a aj som rozmýšľal, čo na to svalové partie dnes. (zajtra sa chystáme na svadbu)
Na zámku sme absolvovali aj prehliadku vo vnútri, pozrel som si vystavené papieráky, silná nostalgia.
Miro
Schodov bolo nekonečne a aj som rozmýšľal, čo na to svalové partie dnes. (zajtra sa chystáme na svadbu)
Na zámku sme absolvovali aj prehliadku vo vnútri, pozrel som si vystavené papieráky, silná nostalgia.
Miro
- iconmaster | 31
- 4K+
- Meno: Peter Jankovič
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som to dostal ešte na Vianoce, celkom dobrá 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných