Fiat 126p/ 1:25/ Answer
Moderátor: serpens
Fiat 126p/ 1:25/ Answer
Ahojte neviem kam spravne zaradit tuto moju temu tak skusim tu. Zhanam medzi vami ochotneho kolegu ktory by mi nakreslil par drobnosti na tento model. Ja kreslenie v PC absolutne neovladam a preto by som potreboval pomoct. Dakujem
- iconmaster | 34
- Last man standing
- Meno: Peter Jankovič
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Fiat 126p/ 1:25/ Answer
Ahoj,
na podobne prosby je asi najidealnejsia tema Pomoc, ale ani tu to nie je na zlom mieste
Skus trochu upresnit o co konkretne sa jedna, takto naskor najdes kreslica s potrebnymi znalostami/vybavenim. Najlepsie ak pridas obrazky a pod. tych spominanych detailov..
na podobne prosby je asi najidealnejsia tema Pomoc, ale ani tu to nie je na zlom mieste

Skus trochu upresnit o co konkretne sa jedna, takto naskor najdes kreslica s potrebnymi znalostami/vybavenim. Najlepsie ak pridas obrazky a pod. tych spominanych detailov..
https://ulozto.sk/!EDxlkCx3zExV/doplnky-pdf tak narýchlo spravené v 1:25 

Armin is the best
- iconmaster | 34
- Last man standing
- Meno: Peter Jankovič
- Kontaktovať užívateľa:
Ja taketo veci zvyknem tlacit z textoveho editora (napr. Word), kde si vies nastavit rozmery obrazkov 

Dakujem velmi pekne
aj za ochotu aj za pomoc
no pre mna je kreslenie v PC ako jadrova fyzika skor by som to bez problemov zvládol ceruzkov na papier ale to by nevyzeralo tak pekne. Este raz vďaka 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný