Plošinový vagón typ SSys /Lubosch/ 1:25
Re: Plošinový vagón typ SSys /Lubosch/ 1:25
nahaj tak, zasereme mu to priamo na výstave, mám pre ivanta hydraulický olej 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
na mierku sa nestažuje, mierka sa mení a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku |
Parádny model, gratulujem
.

Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
- WanRayen | 43
- Papierovy Kopernik
- Meno: Tino
- Kontaktovať užívateľa:
Lubosh proste nemám slov. PERFEKTNÉ. 

serpens napísal:Parada Lubosh, akurat tie dosky by som zaprasacil olejom a trochu odral. Inak super!
Možno sa s tým ešte niekedy trochu pohrám ale teraz som nechcel riskovať že to pokazím. Najskôr si to budem musieť vyskúšať.
A ešte k tým nálepkám. Tu je celkový pohlad, chýbajúce kúsky som testoval pred finálnym lepením na vagón.

Tu je výrez na ktorom je vidieť, že čierna plocha má jemný raster (drobné biele bodky).

Ďalšou nevýhodou je trochu iný odtieň čiernej oproti čiernej farbe ktorou je striekaný vagón a po vystrihnutí a nalepení bolo na hrane vidieť linku bieleho podkladu.
ahoj pekne a nemusíš to ani prášit a podobné oné jednoducho všetko bolo raz nové tak prečo nestavat funglovky 

S tou funglovkou by bol asi problém. Keby sa tie nálepky nezaretušovali, tak by to vyzeralo ako keby tam boli prilepené tabulky a nie nastriekané nápisy na vagóne. Okraje nálepiek budú viditeľné ale tú čiernu na nálepkách bolo treba trochu zaretušovať aby nebola tak výrazne odlišná od zvyšku vagóna.
Naposledy upravil/-a Lubosch v 18 Okt 2011 19:12, upravené celkom 1 krát.
myslel som olej na doskách 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní