Report
Články reťaze vyrezané, nafarbené, pripravené ku kompletizácii. Na druhej fotke je jeden hotový vnútorný článok, ktoré si pripravím dopredu na časť reťaze čo bude mimo ozubeného kolesa
Nejaké tipy pre budúcich reťazolepičov (vhodné aj pre začiatočníkov, je to síce pracné ale nie zložité)
- obojstranná lepiaca páska je ideálna na farbenie veľkého počtu drobných dielov (neviem prečo som to doteraz tak nerobil). Hrany som však farbil samostatne. Prvé články som farbil hrany už keď som to mal rozložené a farba prischla na pásku, ťažko sa to dávalo dole
- osky sú z 0,64mm evergreen profilu a lepil som to Herkulesom. Sekundové lepidlo sa možno zdá vhodnejšie. Ale drží to dostatočne pevne. Netreba tam nič extra, keďže to nie je konštrukčný alebo nosný diel
- aj články navzájom odporúčam lepiť Herkulesom, nie sekundovým lepidlo. Dá Vám to dostatok času na prípadné opravy a správne osadenie dielov
- technicky to asi nie je správne, a v skutočnosti to tak ani nevyzeralo, ale osi som "pretiahol" ceruzkou. Články potom pôsobia plastickejšie