Sturmtiger /Answer/ 1:25

Moderátor: Oliver

Užívateľov profilový obrázok
Oliver | 28
Kontaktovať užívateľa:

Re: Sturmtiger /Answer/ 1:25

Príspevokod užívateľa Oliver » 14 Mar 2023 12:34

Roman napísal:ahoj
mozes spravit vnutri hlavne predok rakety. cital som volakde :bezne bolo ze jednu raketu mali nabitu a dalsie boli vnutri tanku
ta fotka na vagone je ked sovieti viezli trofeje domov,ten tiger je dnes v muzeu park patriot v moskve

Ahoj Roman, som rád, že si sa po dlhšej dobe ozval. :) Samozrejme, spôsobom čo opisuješ som chcel hlaveň "upchať" aj ja, ale zamýšľam sa nad tým, či sa počas transportu na železnici naozaj nachádzala 1 v podstate nabitá raketa v hlavni. Nedáva mi to zmysel, ale vojna je vojna ..

juraj_ziacik napísal:Šak to sprav normálne zavreté. Otvorená bola tá hlaveň len keď to nabíjali, inak to zavreli. Aj pri výstrele to bolo samozrejme zavreté, ale to je asi každému jasné... :)
Inak stavba super, teším sa na maskovanie.

Ďuri, zavreté to je, tak uvidím ako to vyznie vo farbe a podľa toho sa rozhodnem. Ako som písal, odsunul som to na neskôr a momentálne sa venujem zadným stenám korby.
Oliver

Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Kawasaki Ninja ZX-RR (PLAST)

GALLERY

"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_SxcjiHlDsTQJ1yC951EKA

Tomasz | --
Meno: Tomáš Wolanszký

Príspevokod užívateľa Tomasz » 26 Mar 2023 10:26

Zatiaľ pekná práca :big smile: mám otázku budeš dávať na tohto sturmtigra aj zimmerit ? A ten vagón som chcel dať za svoju brku žiaľ praskla mi časť 70rocnej podložky takže už sa tam nevojde...veľa trpezlivosti prajem a budem sledovať ďalší postup :big smile:

Oliver | 28
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Oliver » 26 Mar 2023 19:59

Tomasz napísal:Zatiaľ pekná práca :big smile: mám otázku budeš dávať na tohto sturmtigra aj zimmerit ?

Áno, zatiaľ počítam so zimmeritom. :big smile:

Report
Prinášam menší update. V posledných dňoch som pracoval na zadnej stene vrchnej časti korby, na ktorej mi už chýbajú len spojovacie šróby a žeriav.
Držiak antény mám zlepený, ale zatiaľ neprilepený k celku, pretože inak by som ho určite viackrát poškodil. Na fotkách je uchytený tack itom.

Spracoval som tiež "strop", kde pre zmenu je nalepené všetko napevno. Tu som robil podstatne viac úprav, nakoľko model ako taký bol dosť zjednodušený.

Postupne som si začal pripravovať pôdu pre mriežky nad motorom. Tu som vlepil pôvodne vyrezané diely z obšívky, zalial sekundovým lepidlom a poriadne prebrúsil.
Pôvodne som sieťky chcel dať takto dnu, avšak v skutočnosti boli poslednou, resp. prvou vrstvou "plechu", takže z môjho pohľadu budú lepené úplne na záver na vrch.

Pri fotení som na model tack itom pripevnil aj svetlo, ktoré som zabudol pri jednom z predchádzajúcich príspevkov nafotiť. K nemu po finálnom prilepení pribudne ešte nejaká kabeláž (pravdepodobne).

Takže nasledovať by mali prácne mriežky a zadná stena s výfukmi a všetkým okolo nich.
:victory:
Oliver

GALLERY

juraj_ziacik | --
Meno: Gergej
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa juraj_ziacik » 26 Mar 2023 21:43

Ide ti to od ruky. Inak, všetko napúšťaš sekunďákom, alebo len niektoré časti? Pozerám, že skoro všetko brúsiš...
Hey Hou, Let´s Go!

Oliver | 28
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Oliver » 27 Mar 2023 08:25

juraj_ziacik napísal:Ide ti to od ruky. Inak, všetko napúšťaš sekunďákom, alebo len niektoré časti? Pozerám, že skoro všetko brúsiš...

Pri obšívke sekunďákom prechádzam hrany a pri všetkých ostatných dieloch predovšetkým miesta spojov. Všetko lepím herkulesom a následne sekundovým lepidlom a po pár desiatkach sekúnd brúsim. Ak sú diely malé, brúsim ich celé, hoci nie sú kompletne napustené sekundovým lepidlom (len miesta spojov).
Oliver

GALLERY

Návrat na "Vojenská technika // Military Vehicles"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní