Šialene červená galéria hasičákov (developer10)
- developer10 | 37
- Meno: Peter
- Kontaktovať užívateľa:
28. IVECO Daily 4x4 Demining Validus Special Auto / František Kováčik - FDS / 1:100
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Akurát majstrujem nad týmto dlhodobým projektom Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásnym K-MAXom, lepidlo ešte schne na Rakete a OT-čku
Akurát majstrujem nad týmto dlhodobým projektom Tatry 148 CAS-32 a špatnokrásnym K-MAXom, lepidlo ešte schne na Rakete a OT-čku
- developer10 | 37
- Kontaktovať užívateľa:
29. Tatra FORCE 815-7 6x6 TLF 9000 Rosenbauer / Fratnišek Kováčik - FDS / 1:100
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
- developer10 | 37
- Kontaktovať užívateľa:
30. Citroën HY Pompiers / František Kováčik - FDS / 1:100
Citroën HY Pompiers / František Kováčik - FDS / 1:100 Link na stiahnutie: tento je na zakázku upravený, ale rovnaký typ je ľaľa tu na tomto odkaze Dokončené: február 2023 Niekedy na začiatku zakladania mojej zbierky (myslím, že to bolo pripapalášmobile) som si dal záväzok, že ku každej "veľkej" stavbe postavím aj malého sparinga a celkom sa mi to darilo... Akurát niektoré modely, ktoré som robil predtým, svojho malého brata/sestru nemali, tak ich pomaly dorábam. Panther dostal svojho minibráška nedávno, a keďže sa blížil Valentín, rozhodol som sa moju najsuperlepšiu polovičku obdariť niečím, čo bude handmade. A voľba bola jasná - dorobím rest - model, ktorý je presne taký starý ako moja dcérka, a ktorý dostala manželôčka po jej návrate z pôrodnice. Poprosil som Frenkyeho, aby mi upravil farebnosť podľa môjho návrhu, a výsledok vidíte. Oproti pôvodnému návrhu som vyrezal vzduchy a vsunul okná a kolesá prešli komplet prestavbou, krátky postup tuto: A takéto je to krpaté: |
- developer10 | 37
- Kontaktovať užívateľa:
31. Fotokocka / Cut´n´glue /1:1
Fotokocka / Cut´n´glue /1:1 Link na nákup: kúpite na stránke autora alebo na betexe Dokončené: február 2023 Tak chlapi, keď treba hasiť situáciu, tak ako hasiaci prístroj vždy, ale zaručene vždy zaberie červená, teda aspoň červená fixa! To si pamätajte! A srdiečka! A sentiment! Takže preto táto kocka, opäť niečo, čo bolo handmade, kde množstvo možností na kreatívne dotvorenie, trebárs aj za pomoci decák, hlavne že to je vyrobené z lásky ![]() Model nie je zložitý, skôr taká manufaktúra, akurát treba sakra dávať pozor na rovné línie, aby to vyzeralo. Papier je dosť hrubý, ale lepidlo sa s ním dokáže pohrať a narobiť vlnky, tak opatrne ![]() ![]() ![]() Trimce še, vidíme sa pri väčších modeloch ![]() |
Edit: Musím tento príspevok nútene doplniť:
A nech tu nerozťahujem offtopic príspevky, tak takto nezvykle editom k nasledujúcemu príspevku: Tome dík za pochvalu
Tip: Nedovoľte robiť iným reklamu na seba, lebo potom to dopadne tak, že sa Ti z darčeka stane manufaktúra:
Asi budem musieť niečo pokaziť aby som sa mohol venovať aj vlastnej tvorivej činnosti hehehe
Asi budem musieť niečo pokaziť aby som sa mohol venovať aj vlastnej tvorivej činnosti hehehe
A nech tu nerozťahujem offtopic príspevky, tak takto nezvykle editom k nasledujúcemu príspevku: Tome dík za pochvalu
Naposledy upravil/-a developer10 v 18 Feb 2023 16:21, upravené celkom 2 krát.
Re: Šialene červená galéria hasičákov (developer10)
pekná galéria 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní