Fitove modely
Fitove modely
Naposledy upravil/-a Fito v 18 Mar 2011 23:24, upravené celkom 16 krát.
Re: Fitove modely
![]() | Zámok Bojnice / Subako / 1:500 Report: viewtopic.php?f=27&t=81 ![]() ![]() ![]() ![]() Bojnice, taká pekná predloha a také zlé spracovanie modelu. Chýb je tam neúrekom. Ja som si tento model zmenšil na polovicu, pretože v pôvodnej mierke sa mi až tak nepáčil. Po preschnutí podložky mi tam ešte napotvoru vznikla centrimetrová špára, ktorá ešte skrútila časť hradieb a nádvorie. |
![]() | SU26 / Kartonowy swiat (Answer) / 1:50 Report: viewtopic.php?f=51&t=80 ![]() ![]() Malé, veľmi vďačné lietadielko z edície Kartonovy swiat. Čo ktomu dodať, lepilo sa to pekne, spolu asi 20 dielov, takže nebolo ani čo moc pokaziť. |
![]() | Dreveny kostolík z Ladomirovej / ABC /1:150 (1:300) Report: viewtopic.php?f=27&t=82 ![]() ![]() ![]() ![]() Malý jednoduchý kostolík z ABC, ktorý som sa rozhodol stavať v dvoch verziách, jeden v pôvodnej mierke 1:150 a druhý v mierke 1:300. |
![]() | PN 1,5 / Renova / 1:25 Report: viewtopic.php?f=25&t=78 ![]() ![]() ![]() ![]() Toto bola taká oddychovka. A týmto modelom som vlastne aj začínal z Poľskými modelmi. K tomu prvé nesmelé pokusy o retuš vodovkami a prášenie kriedou. . |
![]() | Tornado IDS / Hobby Model / 1:33 Report: viewtopic.php?f=51&t=77 ![]() ![]() ![]() ![]() Áno, aj takéto nepodarky mám v archíve. Hobby model nevyniká extra presnosťou modelov, čo v kombinácii z mojou grambľavosťou v tomto prípade znamená, že tento model vyzerá tak, ako vyzerá. |
![]() | Antonov An-2 / GPM / 1:33 Report: viewtopic.php?f=51&t=74 ![]() ![]() ![]() Fúú toto moc komentovať nejdem, z odstupom čau vidím veci, ktoré som nevidel, vývoj ide dopredu, dnes už existuje reedícia tohto modelu od GPM a aj premakanejší model od Orliku. Obe nové verzie mám v archíve, snáď sa k ním časom dostanem. A tá vrtuľa, och. Edit2013: Tento model som vzal na Hvezdáreň 2013, kde som sa s nim zúčastnil súťaže "Hod papierovým modelom". ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | Le Coureour / Shipyard / 1:96 Report: viewtopic.php?f=55&t=56 ![]() ![]() ![]() ![]() Prvý vážny model, ktorý som rozbalil na PM.sk a CPM forach, a na oboch fórach bol aj posledným. Plachetnice sa mi vždy páčili, ale keďže mám rešpekt k takým tým veľkým Dorisovským, tak som skúsil aspoň takúto menšiu. Samotný model ani tak komplikovaný nie je, ale tie plachty a lanovie, to mi dalo riadne zabrať. |
![]() | GAZ-AA / Angraf / 1:25 Report: viewtopic.php?f=25&t=76 ![]() ![]() ![]() ![]() Týmto modelom som vstúpil do sveta nepoznaného, do sveta prefarbovania, vodoviek a prachu z kriedy. Angraf sa moc z týmto modelom nenatrápil, ja teda áno. Množstvo nepresností, ktoré sa dali zakryť iba pod nánosy farby a prachu. Áno viem, tie reflektory sú hrozné, už ich mám dlhšie na stole že ich prerobím. |
![]() | Vagon BCI / Answer / 1:45 Report: viewtopic.php?f=24&t=83 ![]() ![]() ![]() ![]() S týmto modelom som bojoval pomerne dlho. Hlavný problém boli tie nity. To ešte vtedy neexistovali korňasjny, takže nity som sekal lekárskou ihlou a trvalo to veľmi veľmi dlho. Výsledok nič moc. Jediný problém na ktorý som narazil bola strecha, tá bola úzka, inak model bez chyby. Ešte som mal v pláne dorobiť k vagónu parnú lokomotívu Oki27, ale k tej som sa zatiaľ nedostal. |
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný