takze vazeni
dakujem vsetkym za ucast , dakujem predajcom za naplnanie snov a vyprazdnovanie penazeniek a samozrejme za sponzorstvo . Ako som spomenul pri vyhlasovani vysledkov , aj tento rok bol najstedrejsi sponzor e-shop papierovy modelar.sk za co Matusovi dakujem aj touto cestou . Dakujem samzrejme aj modelarkam a modelarom , ktori priniesli svoje modely , aj ked tento rok ich bolo cca o 100 menej , ako minuly rok . Potvrdilo sa to , co som uz davnejsie spominal vzhladom na rozsirovanie kategorii , ze nikdy dopredu nevieme , kolko modelov budeme v danej kategorii mat . Aby som nezabudol , velke dakujem chalanom z fora , ktori nam naozaj velmi pomohli s hodnotenim , cim sme mali vsetci viac casu na to , aby sme si vystavu uzili .. vlastne iba podciarkujem to , co napisal bodie4 , ktoremu zvlast vdaka za velku , uz kazdorocnu pomoc. Ceny sa odovzdali

snazili sme sa byt demokraticki , takze ked petopato zobral 3. miesto vo svojej kategorii , museli sme odmenit aj Vasika , lebo by vznikla neriesitelna situacia

. Blavak Fito , ktoreho skoro nikto nepoznal tiez dostal cenu

, terenkoza tiez , aj ked sa vykaslal na ucast za co ma cierny bod . Modely boli fantasticke a je vidno kazdorocny posun v kvalite . Skusili sme tento rok ine rozmiestnenie stolov , ktore mozno bolo aj celkom fajn , len zas bolo menej modelov .. ale myslim , ze minulorocne mnozstvo by sme tam dali celkom v pohode . No nic vazeni , dajte , co sa vam nepacilo , mozno sa s tym do buduceho roku bude dat nieco urobit