Len uvidíme čo všetko nakoniec s tej drobotiny bude vidieť A hlavne či bude dobre sedieť obšívka keď už sa tak babrem s tým kokpitom Tak že sám som zvedavý na výsledok
Prichádzam len s menším postupom lebo som si začal postupe popri prácach na kokpite nitovať obšívku a veru že tých nitov na trupe nie je práve najmenej
Kokpit: Zlepil som knipel ale z toho čo ponúka model som použil len šablónu na tvar drôtu. Rukoveť je spravená z tenkého medeného drôtiku a gumená manžeta naspodu je tiež z drôtiku ale cínového aby som ho dokázal aspoň čiastočne natvarovať a spraviť tak prechod z kruhového prierezu na štvorcoví.
Taktiež mierenie (kolimátor) rotačného guľometu prešlo úpravou a použil som len základňu časť (kocku).
Na sedačkách som sedák a operadlo prebrúsil a strekol lebo z originálnych častí sa mi to nepáčilo a bolo to moc hranaté. Pásy sú trochu ľudová tvorivosť lebo som nenašiel nejaké dobré fotky a inšpiroval som sa rôznymi. Tie čo ponúkal model boli biedne. A mne sa zase podarilo si sekundovým lepidlom pokaziť tieto, tak som myslel že to nejak zakamuflujem a vyšlo z toho, že vyzerajú ako riadne špinavé
Na koniec som z časti skompletizoval kokpit (sedačky zatiaľ nasucho) a doplnil drôtiky do bočných stien a nejakú drobotinu. Kokpit skompletizujem na finál až keď spravím presklenie a na to mi chýba fólia tak kým zoženiem tak sa pustím do obšívky trupu.