musím povedať, že to vyzerá skvelo..vidno, že tú kabínu si už 35421x staval..

Moderátor: iconmaster
Oliver napísal:Zároveň ťa obdivujem ako dokážeš v podstate dookola lepiť rovnaké alebo podobné podvozky a kabíny, ja by som s tým mal trochu problém.
kuratkoo napísal:Inak tiež by ma zaujímala odpoveď na Oliverovu otázku
Matej napísal:tiež to mám podobne ako Oliver..vždy keď vidím že ideš stavať novú Tatru si poviem "zas..? to sa mu chce..?" ale vždy si stavbu pozriem..
iconmaster napísal:P.S.: nemôže byť, že ten predok nadstavby, čo si musel vypodložiť, bol v správnej výške a zadná časť je z nejakého dôvodu vyššie?
developer10 napísal:Aj ja sa pripájam ku gratuláciám ku opäť skvelému modelu, a aj ku podripávaniu ku stavbe iba Tatier, ale zase sa Ťa zastanem: chalani, tak za prvé, bol tam za posledný rok aj čmelák a pár pragoviek, nekrivdime mu, a za druhé, môže on chudák za to, že doktor nekreslí a nevydáva nič iné ako stroje českej výroby? Mňa skôr hnevá, že už dlho nič červené nešlo od neho vonku, ani espetéčka (tam to chápem, že hasičov nerobili), ani vetrieska teraz sa nejaví, žeby chystal aspoň červenú kabínu, aby som to vedel nakombinovať, no uvidíme. Maťo isto bude vedieť viac, ale nepovie.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný