Liebherr LTM 11200-9.1 / Tomáš Mory Morávek / 1:25
Moderátori: jozkin, iconmaster, braintech
Re: Liebherr LTM 11200-9.1 / Tomáš Mory Morávek / 1:25
No jedine mať zvlášť na to miestnosť 

Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Sumec-nojo,ale to bys musel vybourat díru do stropu

Díky Martine, já sem si to s těma podkladama myslel a že tu trochu vaříte z vody. Ale to je naprosto v pohodě ať se daří.
Jo a nebudeš ty gumy ještě přelakovávat? Trochu matu by tomu prospělo.

Jo a nebudeš ty gumy ještě přelakovávat? Trochu matu by tomu prospělo.

Brzdič-přelakovávat se nebudou,ještě jednou je ale vezmu suchým pastelem,ono to už jednou je udělaný,ale jak se na to chmatá,tak se to setře.
Jinak s tím rozřezáváním,ono,když není žádný návod,tak se to dost blbě dává do kupy.Ale za tohle fakt může moje tupost.Desetkrát jsem se díval na podklady jak to závaží má být a stejně jsem ho přilepil obráceně.No nenaděláš nic,stane se
Jinak s tím rozřezáváním,ono,když není žádný návod,tak se to dost blbě dává do kupy.Ale za tohle fakt může moje tupost.Desetkrát jsem se díval na podklady jak to závaží má být a stejně jsem ho přilepil obráceně.No nenaděláš nic,stane se
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný