Ahojte, dnes sú už kompletné skoro všetky zásielky a odoslané. V priebehu zajtrajšku, pozajtrajšku by Vám mali prísť modely. Žiaľ modelári, ktorý si objednali aj doplnky z MODEL HOBBY budú musieť ešte počkať, nakoľko tam sa objednávka zdržala z dôvodu chýbajúcich doplnkov na skladoch. Komunikácia bola tento rok strašná, musím priznať, že miestami som už mal riadne naložené
ANSWER: prvá objednávka prišla z minulého roku. Po mojej kontrole som však nespravil žiadnu chybu a na reklamáciu mi zareagovali ihneď. Na šťastie. V druhej objednávke, ktorá prišla do 6 dní!!!!! - už bolo všetko, teda skoro všetko. Chýbal jeden model a jeden laserový doplnok. Dnes 31.05.2023) by mal prísť. Komunikácia už lepšia, dokonca mi volali, aby si ujasnili, čo chýbalo. Takže na tri krát snáď bude už všetko. Tento rok pôrod.
MODEL HOBBY: komunikácia žiadna, na maily nereagovali vôbec (doteraz). Dnes mi napísali (po šiestich napísaných správach na FB), že nakoľko im chýbajú niektoré doplnky (zhodou okolností moje dve laná pre T 34), pošlú mi zásielku bez nich a za tie mi vrátia peniaze. Otázne je, prečo mi nenapísali už skôr, už dávno mohli byť modely doma. Takto to celé padlo na mňa a v podstate mojou chybou, že som si objednal chýbajúce doplnky to mešká. Mojou chybou nechybou sa za toto ospravedlňujem.
Napíšte mi potom všetci, či Vám prišli modely v poriadku. Snáď hej.
A na záver ešte menšia rekapitulácia:
2023modely: 27 kusov
laserové doplnky: 21 kusov
kabínky: 12 kusov
odlievané doplnky: 17 kusov
najobjednávanejší model: Mig 21 MF Slovakia
objednávalo 14 modelárov + JA