Polske návody
Moderátor: iconmaster
Re: Polske návody
ten co mam nieje urcite ten klasicky skolsky ale hladky ako pises neviem uz odkial som to kupoval no skusim to s tym a uvidime
Jasné, ak je pocitovo podobne hrubý/tuhý ako ten z modelu, bude určite ok. Ak môžeš, nezabudni prezentovať stavbu na fóre 

...Consume less, create more...
Working on: Kraz 255b
zdravim potreboval by som od vas velku pomoc akymsi nedopatrenim som zasantrocil nejake kusky z modelu a nevem sa pohnut dalej bol by som velmi vdacny kto by mal este niekde v supliku ulozeny model KRAZ 255 od firmy renova a vedel by mi s tym pomoct bol by som velmi vdacny
Ja ho mám, čo by si potreboval?
na kolesa som odpasol nejake dieliky tak keby si mi vedel ich nejako poslat okopyrovane
Do nedele som mimo domu, takže najskôr v pondelok. Môžem ti to naskenovať a poslať mailom, ale teda určite sa bude dať nájsť niekde aj naskenovaný model (keď je originál, je to ok) 
Ale teda mám ten model rozpracovaný, kolesá mám takmer hotové a použil som len niektoré diely z modelu, keďže som ich robil z laserov od GPM, tak mi napíš súkromnú správu, o ktoré diely ide a pozriem sa na to. Ak ich budem mať, môžem ti originály poslať poštou.

Ale teda mám ten model rozpracovaný, kolesá mám takmer hotové a použil som len niektoré diely z modelu, keďže som ich robil z laserov od GPM, tak mi napíš súkromnú správu, o ktoré diely ide a pozriem sa na to. Ak ich budem mať, môžem ti originály poslať poštou.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný